Я б хотіла згадати сайти для вчителів англійської мови, якими я користувалася або користуюся зараз. Може, ці рекомендації допоможуть вам, вчителям англійської мови, оперативно знайти якісні додаткові матеріали для ваших уроків.
Безумовно, очолює мій список ресурсів сайт englishtips.org, який є скарбом корисної інформації. Тут ви знайдете будь-який підручник будь-якого видавництва, всілякі довідники, книги для читання та аудіювання, посібники з колекціями ігор, кросвордів, загадок, тематичних вправ і багато іншого. Упевнена, цей сайт стане найбільш відвідуваним вами.
Дуже цікавий і дочірній проект ресурсу englishtips – сайт, створений спеціально для вчителів англійської мови, під назвою busyteacher.org. Його основу складають всілякі таблиці, схеми і в цілому роздатковий матеріал, який охоплює всі процеси, використовувані нами в навчальному процесі: вивчення граматики, лексики, аудіювання, тренування письмовій та розмовної мови. Як деякі книги стають для викладачів настільними, нехай ці два сайти стануть настільними для вас.
Серед найбільш цікавих і корисних з точки зору представленого на цих сайтах матеріалу є ресурси Британського посольства:
http://www.britishcouncil.org/ru/russia-english-teaching-online-resources.htm – – online ресурси для вчителів, включаючи навчальні матеріали, статті, дискусії, публікації провідних авторів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу